De beste uitjes in Nederland in 2015

Het is crisis voor iedereen en ook omwille van tal van andere redenen beleven we nu met zijn allen stressvolle tijden. Daarom is het broodnodig dat wanneer we niet aan vakantie toekomen, we er toch van tijd tot tijd met het gezin op uit kunnen trekken. Nederland is rijk aan bekende en minder bekende plaatsen die uiterst geschikt zijn als beste uitjes in Nederland in 2015. Sommige zijn klassiekers en blijvers, andere plaatsen zijn relatief onbekend en leuk om te ontdekken. We geven je graag een overzicht.

Efteling

De Efteling te Kaatsheuvel blijft een klassieker. Ook ben je allang geen kind meer, dit pretpark boeit jong en oud. Langnek en Holle Bolle Gijs die ‘Papier Hier’ roept kent iedereen. Aloude attracties blijven boeien en de Efteling blijft groeien zodat je iedere keer iets nieuws ontdekt. Dit pretpark kent iedereen en is geschikt voor alle kleine en grote kinderen tussen de 9 en 99 jaar.
Ga naar de Efteling

Artis

Dierenpark en zoo Artis blijft een andere klassieker. Je kunt in de bekendste dierentuin van Nederland op elke dag terecht tot 17 uur. Je kunt je bezoek aan de zoo plannen via de website van Artis. Dankzij de handige dagkalender weet je wat er op welke dag zo allemaal te doen is. Artis is tegenwoordig zoveel meer dan alleen maar een dierentuin. Waarom zou je jezelf en je familie eens niet verrassen met een dagje Artis?
Ga naar Artis

Vrouwenpolder

Een uitje naar de zee is altijd een belevenis. Een van de mooiste en zuiverste stranden van Nederland vind je in Vrouwenpolder op Walcheren. Deze badplaats is zeer gezinsvriendelijk en beschikt over een breed strand met veel ruimte. Naturisten kunnen hier ook terecht op een gedeelte strand dat speciaal voor hen werd voorbehouden.

Fries belevingsdorp

Friesland, zo dichtbij en in onze beleving soms zo veraf. Het belevingsdorp Aldfaers onderging niet zolang geleden een metamorfose. Dit is misschien de tijd om er eens een kijkje te gaan nemen. Dit museumdorp besteedt ook aandacht aan educatieve activiteiten. Zo kun je ontdekken hoe het er vroeger in Friesland aan toe ging en tegelijk genieten van een heerlijke vrije dag.

AviFauna

AviFauna is een dierenpark dat helemaal aan vogels is gewijd. Je vindt het in Alphen aan de Rijn en wie er een bezoek aan wil brengen kan nu ook online tickets bestellen. Het park is open van 10 tot 17 uur en biedt gratis parkeren aan, zodat dit alvast geen zorg is. Welke dieren je er allemaal kunt bewonderen kun je dankzij een plattegrond op voorhand ontdekken.
Ga naar AviFauna

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*