“Ik wil graag doorsporten op vakantie”

Ben jij 1 van die gemotiveerde sporters die een langere periode op vakantie gaat en ben je bang om hiermee je fijne ritme te doorbreken? Je bent niet alleen, maar wij hebben een lijstje samengesteld met hoe je deze bubbel kunt doorbreken!

Zoek vooraf uit waar de sportscholen zitten

Als je zo iemand bent die zijn hele reis vooruit plant (of niet) dan is het belangrijk om te ontdekken waar de sportscholen zitten. Zo zal je misschien opvallen dat er echt heel erg veel hotels zijn waar je gewoon een sportschool boven of onder hebt zitten!

Neem gewoon je supplementen mee

Je kunt op vakantie gewoon je voedingssupplementen meenemen, deze zijn namelijk toegestaan in je koffer. Je kunt dus gewoon je creatine in je koffer doen!

Oefeningen voor in de hitte

Het is belangrijk om ook na te denken wat voor fitness je wilt doen op vakantie. Zit het namelijk tegen, en vind je geen sportschool, dan moet je dus nadenken over oefeningen die je buiten kunt doen. Zoek een leuk strandje op en ga lekker hardlopen of ga naar het zwembad en trek een aantal baantjes. Het is bewezen dat zwemmen een hele goede workout is.

swimmingVergeet niet te genieten

Het belangrijkste van alles is; vergeet niet te genieten. Je spieropbouw gaat er pas onder lijden na 6 (!) weken, dus je kunt jezelf best even wat rust gunnen. Wat ook belangrijk is, denk aan je hart! Het kan buiten heel erg warm worden, zeker op een tropische bestemming, dus als je van plan bent om een intense cardio workout te doen, denk dan zeker aan je hart, want die kan onder warme omstandigheden een beste opdonder krijgen.

Er zijn dus genoeg oplossingen om op vakantie te gaan sporten. We hopen dat je met deze tips voldoende informatie hebt om een leuke, sportieve vakantie te gaan beleven!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*