Koffer inpakken

Tijdens deze grauwe periode waar ons kikkerlandje mee kampt, is het meer dan begrijpelijk dat velen er even tussen uit willen. Een koffer inpakken komt daar natuurlijk bij kijken. Hoe pak je nou efficiënt je koffer in? Wat zijn de essentials die je altijd bij je moet hebben? In dit artikel vertellen we het je!

 

  1. Muziek, ten eerste vinden wij dat muziek bij een weekje weg onmisbaar is. Als je bijvoorbeeld met de auto weg gaat is het leuk om een cd op te zetten. Vooral de cd van hitzone is een aanrader, vol met hitjes die je mee kan zingen! Wanneer je over het talent beschikt om op een muziekinstrument te spelen, vergeet dan vooral niet dat instrument mee te nemen.
  2. Spelletjes, vervolgens is het ontzettend leuk om verschillende spelletjes mee te nemen. Het is de perfecte manier voor tijdverdrijf. Vooral de ouderwetse spelletjes zijn erg vermakelijk. Daarnaast zorgt het spelen van spelletjes voor gezelligheid, waardoor je echt quality time hebt met de mensen waar je mee weg bent. Of, zelfs als je in je eentje bent, zijn spelletjes altijd leuk om te doen.
  3. Toiletspullen, dit is wellicht wat voor de handliggend, toch is het belangrijk dat je deze ook op een efficiënte manier inpakt. Zorg voor één grote toilettas, waar alles in kan. Dit bespaart niet alleen ruimte, het is ook erg handig. Neem je lekkerste producten mee waardoor je ontspant; heerlijk geurende douche gel, gezichtscrème, etc.
  4. Regenkleding! Een week(end)je weg kan helaas al snel worden verpest door slecht weer, zorg er daarom voor dat je hier al-tijd op voorbereid bent.
  5. Gelukkig is het weer ook vaak mooi, ook daar moet je op voorbereid zijn. Denk hierbij aan een zonnebril, zonnebrand, zwemkleding, etc.
  6. TEN SLOTTE: je ID/paspoort. Als afsluiter is dit natuurlijk super belangrijk. Je moet je namelijk altijd kunnen identificeren!

admin