Let op: Stop je abonnementen voordat je op vakantie gaat!

Wanneer je op vakantie gaat, is het belangrijk dat je aan een aantal dingen denkt. Natuurlijk het boeken van de vakantie, het verzamelen van alle spullen, het inpakken van de koffers, maar vooral; zet abonnementen stop!

Wist je dat je een abonnement als Netflix of Spotify voor 1 maand stop kan zetten? Dit is ideaal voor het geval als je een maand lang naar het buitenland gaat.

Wat veel mensen vergeten is bijvoorbeeld hun abonnement op voeding. Veel mensen bestellen namelijk een maaltijdbox. Het probleem hiervan is, als je op vakantie gaat, dan bederft niet alleen je eten, je betaalt ook nog eens gewoon door! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, daarom is het belangrijk dat je je abonnement tijdig stopzet. Uiteraard kun je daarna weer met een mooie kortingscode voor HelloFresh je abonnement hervatten!

Netflix en Spotify hebben soepele regelingen wat betreft het stopzetten van een abonnement. Maar het allerbelangrijkste is; wees op tijd! Niks is erger dan het stopzetten van je abonnement, om er vervolgens achter te komen dat deze pas letterlijk stopgezet gaat worden op het moment dat je terugkomt van je vakantie!

Nog iets wat heel belangrijk is: zet je dataroaming uit als je op vakantie gaat! Niemand wil thuiskomen met een telefoonrekening van 400 euro, omdat hij dit vergeten is. Wil je eenvoudig weten per toestel hoe je dit uit kunt zetten? Bekijk hier een goede uitleg!

Al met al zijn er veel dingen waar je op moet letten voordat je op vakantie gaat. Waar je eerst dacht dat je alleen maar simpel je koffers hoeft in te pakken, hopen wij dat je er nu toch wel achter bent dat je veel kosten kunt besparen als je niet thuis bent. Veel succes en veel plezier op je vakantie!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*