Op vakantie met je baby

Vakantie… wiens hart begint er niet sneller te kloppen bij dat woord? Of beter gezegd: langzamer. Ultiem relaxen is iets wat we allemaal verdienen in ons drukke (maar leuke) leven. Ook met je baby of kindje kun je er even lekker tussenuit om te ontspannen. Wanneer je op vakantie gaat met je baby of kindje moet je er wel voor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, dat is fijn voor je baby en voor jezelf. Neem bijvoorbeeld genoeg pampers mee! Denk ook aan een kinderwagen en de mogelijkheden daarmee in het vliegtuig (wanneer je naar een ver land gaat), op de boot of in de auto. Eenmaal aangekomen op bestemming is het leuk om een foto te sturen waar je baby of kindje ook op staat. Dit kan natuurlijk via de sociale media, zoals een whatsappje of een Facebook bericht… maar hoe leuk is het om ouderwets een kaartje te sturen?! Ervan uitgaande dat je vergeten bent hoeveel een postzegel kost, kijk maar eens even op deze website: http://www.watkosteenpostzegel.nl. Speciaal voor jou zullen we de belangrijkste punten op een rijtje zetten en de leukste mogelijkheden geven qua vakantiebestemmingen.

Vakantie in eigen land

Veel gezinnen met een jong kindje of baby zullen hier de voorkeur aan geven. Geen gedoe met een vliegtuig, maar lekker makkelijk met de auto. Of: met de boot naar een van de  waddeneilanden waar Nederland rijk van is (zie ons vorige bericht).

Zoek vooral de natuur op, laat de drukte van stad en werk even achter je. Voor je baby of kindje is dit ook heel goed: frisse lucht, stilte en prachtige landschappen. In veel bungalowparken bevinden zich kinderbungalows voor jonge gezinnen, vaak voorzien van kindveilige trappen en stopcontacten, een babybedje, kinderstoel, badje en commode. Bij Landal hebben ze ook Lief! bungalows, deze zijn volledig ingericht met spulletjes van Lief!. Kamperen met je baby is daarnaast ook een leuke mogelijkheid, een stacaravan is daarbij handig. Veel campings bieden stacaravans aan waar veel van de bovengenoemde baby-spulletjes al aanwezig zijn. Tot slot zijn er ook veel parken en/of campings met speciale baby-arrangementen, google maar raak!

 

vakantiekindjes

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*