De leukste uitjes voor je vrijgezellendag

Je laatste dag als vrijgezel is heel bijzonder. Voor sommige mensen is dit meteen ook de laatste dag van hun persoonlijke vrijheid. Uiteraard klinkt dit wel heel dramatisch en doe je er goed aan om deze uitspraak met een knipoog te nemen. Je vrijgezellendag is wel een belangrijke mijlpaal in je leven en daarom besteden we graag aandacht aan de leukste uitjes voor je vrijgezellendag.

Verkleed opdrachten doen?

De vrijgezellendag behoort traditioneel tot de Nederlandse folklore. Verkleedopdrachten horen daar gewoon bij.Soms moet je namelijk een paar rare sneakers dragen. Daarom zouden wij je zeker willen aanbevelen om verkleed opdrachten doen te verwerken in de leukste uitjes voor je vrijgezellendag. Wanneer je je vrijgezellendag viert op een plaats die niet je woonplaats is, heb je in ieder geval al het voordeel dat niemand je kent en valt hierdoor ook meteen al een stuk gêne weg.

Uitgaan in Antwerpen

Uitgaan in Antwerpen is al decennia lang een klassieker voor Nederlandse mannen die hun vrijgezellendag vieren. Behalve de rosse buurt en de kroegen in de buurt van de kathedraal, is het gewoon gezellig stappen in Antwerpen. En waarom zou je je dagje uit dan niet combineren met een paintball gevecht. Counter Terrorist Paintball, het Fort van Stabroek en Forest Paintball zijn in deze stad bekende locaties.

Amsterdam

Amsterdam heeft alles om de leukste uitjes voor je vrijgezellendag te kunnen organiseren. Waarom je vrijgezellendag niet koppelen aan een gepersonaliseerde rondvaart en het feestje op een boot organiseren. Uiteraard kun je ook kiezen voor een kroegentocht of een tour rond de Walletjes.

Breda

Breda staat voor gezelligheid en het is dan ook geen wonder dat in deze stad diverse arrangementen voorzien worden. Wanneer je op zoek bent naar de leukste uitjes voor je vrijgezellendag, dan is Breda alvast een goede keuze. Een cocktailworkshop, het Indoor strand van Breda of gewoon het mooie historische kader bieden alvast vele mogelijkheden.

Beer pong wedstrijd

Beer pong ontstond aan de Amerikaanse universiteiten en waaide een paar jaar geleden met succes over naar Europa. Voor wie houdt van drinken en plezier en nog eens een laatste keer duchtig uit de bol wil gaan, is dit de manier om de vrijgezellendag door te brengen.

Verwendag in de wellness

Sommige mannen willen ook wel eens iets anders dan een traditioneel vrijgezellenfeest vol met vrouwen en drank. De nieuwe man wil zich ook wel eens in de watten laten leggen. De dag voor je huwelijk is daarvoor zeer zeker geschikt. Daarom hoort een verwendag in de wellness zeer zeker tot de leukste uitjes voor je vrijgezellendag.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*